Historicky první turnaj Malé Ligy

Historicky první turnaj Malé Ligy

Ve čtvrtek 23. června proběhl v baseballovém areálu Praotců Roudnice ve Vědomicích historicky první turnaj, pro ZŠ Štětí.

Vzhledem k tomu, že se jednalo o premiéru, nechtěli jsme nic podcenit a celé dopoledne se po roudnickém hřišti pohybovalo osm pomocníků (mimo učitelů ZŠ Štětí). Ještě před příjezdem dětí byly v Roudnickém areálu postaveny čtyři hřiště, dvě pro kategorii MINER (1. a 2. třída) a dvě pro kategorii MAJOR (3. a 4. třída). Kromě toho jsme i vyhradili a připravili místo pro soutěž v hodu do dálky.

Po příjezdu a rozdělení 56 přítomných dětí do čtyř týmů v kategorii MINOR a čtyř týmů v kategorii MAJOR jsme odstartovali turnaj ve školním baseballu, kde ve své kategorii odehrál každý tým celkem tři zápasy proti svým soupeřům v kategorii, v průběhu turnaje se děti chodili občerstvovat a také si odskočili na soutěž v hodu do dálky. I přes šibeniční čas se nám podařilo odehrát celý turnaj v obou kategoriích a každý žák také zasoutěžil v hodu do dálky.

Ještě před odchodem žáků na vlak do Štětí jsme provedli krátké vyhlášení vítězů ve školním baseballu a také v hodu do dálky. Nejlepší týmy si z roudnického hřiště odvezli poháry a nejlepší jednotlivci v hodu do dálky i plechové plakety. Každý žák si z Roudnice odvezl samolepku s logem Malá Liga, kartičku Extraligového hráče z kolekce Legendary cards a také samolepku a rozvrh hodin s logem baseballového klubu Praotci Roudnice.

Velice nás potěšil zájem o školní baseball z řad dětí a bylo příjemné sledovat zájem o hraní baseballu v Praotcích, uvidíme kolik nových zájemců přilákala čtvrteční akce na hřišti ve Vědomicích !

Výsledky turnaje jsou k dispozici zde - ZŠ Štětí 23.6.2022 výsledky školní baseball a výsledky v hodu do dálky jsou k dispozici zde - ZŠ Štětí 23.6.2022 výsledky hod do dálky.


<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: picturename in <b>/data/web/virtuals/265257/virtual/www/inc/inc.article.php</b> on line <b>53</b><br />
Aktualizováno: 30.06.2022


 
Region Severozápad
pobočný spolek České baseballové asociace
Zelenkova 530/3
142 00 Praha 12
region.sz@baseball.cz
IČO: 05198585