Parlament spoku 2021

Na konci března (úterý 30.3.2021) proběhl tradiční Parlament spolku regionu Severozápad netradiční formou, prostřednictvím videokonference.

Vedení regionu přivítalo na Parlamentu zástupce devíti klubů našeho regionu a také zástupce České Baseballové Asociace, konkrétně prezidenta ČBA Petra Ditricha, zástupce sekretariátu a koordinátora rozhodčích našeho regionu Karla Jaksche a v průběhu jednání se připojil i výkonný ředitel ČBA František Přibyl.

Program jednání byl víceméně totožný s předchozími lety, kdy se prezentovalo hospodaření a hodnotící zpráva spolku za minulé období, odprezentovali se plánované soutěže na tento rok, stejně tak se i schvaloval rozpočet na tento rok.

Kromě výše uvedených bodů byly také odprezentovány projekty Rozvoje rozhodčích v regionu Karlem Jakschem a také projekt Regionálního manažera, který byl prezentován Michalem Hanušem a Matoušem Procházkou.

Velice si vážíme a děkujeme klubům, jež se zúčastnili tohoto trochu netradičního jednání Parlamentu a děkujeme také zástupcům ČBA se svojí účast na Parlamentu spolku.

Zápis z Parlamentu naleznete na webu regionu v sekci Soubory ke stažení, a také zde - Zápis z Parlamentu regionu


Aktualizováno: 27.04.2021


 
Region Severozápad
pobočný spolek České baseballové asociace
Zelenkova 530/3
142 00 Praha 12
region.sz@baseball.cz
IČO: 05198585